Prikbord

Voor alle Wolfkat-nieuwtjes, één plek: het prikbord!

Life is more than Instagram
11/11/2022

Op de socials van Wolfkat is het stil, maar dat wil eigenlijk niks zeggen 😉 De webshop is 24/24 uur geopend en binnenkort komen er weer leuke marktjes aan! Camping Flamingo op zondag 13/11, Bazaar Hongaar op 1-2-3/12 en kerstmarkt Vilvoorde op vrijdag 16/12. Because life is more than Instagram!

XOXO,
Wolfkat 😻

Social Media Summer Break
30/06/2022

Zoals elk jaar houdt Wolfkat een Social Media Summer Break – eventjes geen stories, maar stilte! De webshop zelf blijft op volle toeren draaien, dus aarzel niet om onze mooie juweeltjes te bestellen.

Have a nice summer!

XOXO,
Wolfkat 😻

U vraagt, wij maken
13/05/2022

Wolfkat haalt haar inspiratie ook bij haar klanten! Onlangs vroeg iemand naar “een grafische lotusbloem”. Een watte? Wolfkat ging op zoek en vond de bloem: https://wolfkat.be/product/lotusbloem-geometrisch/ Prachtig kettinkje, toch?

Heb je zelf een suggestie voor een juweel? Stuur gerust een mailtje naar ahoo@wolfkat.be! 😻

Ruitenfestival
29/12/2021

Geef toe, 2021 is nooit echt helemaal op gang gekomen. Daarom gaan we de´ruit met een knal! De hele eindejaarsweek is het 🔹️ruitenfestival🔸️ bij Wolfkat 💥 Koop 2 ruitenoorbellen en krijg er 1 gratis! Zet in de comment van je bestelling welke derde ruit je er graag bij wil. 🥳 Actie geldig tot en met zondag 2 januari.🔸️🔹️

Happy 2022!
XOXO,
Wolfkat 😻

Spread our rroaaaw on the gram
09/11/2021

Wolfkat is een klein merkje. Je doet ons groeien door @wolfkat.be te volgen op Instagram en over ons te vertellen tegen je vriendinnen!

XOXO,
Wolfkat

Wie zoekt, die vindt
14/10/2021

*TIP* Wolfkat heeft een bad-ass zoekfilter!

Ben je op zoek naar zwarte juwelen, geef dan ‘zwart’ in als zoekterm. Je krijgt meteen een overzicht van alle zwarte items in de Wolfkat-collectie. Idem dito als je een zwak hebt voor pakweg luipaardprints (‘luipaard’) of stervormige juwelen (‘ster’).

De snuffelneus van Wolfkat doet de rest!

(PS Via de tab ‘webshop’ krijg je een snel & handig overzicht van alle productcategorieën.)

No ‘sold outs’ here!
22/09/2021

Niets zo vervelend als een mooi juweeltje aanklikken … dat dan uitverkocht blijkt te zijn. Bij Wolfkat halen we uitverkochte artikelen zoveel mogelijk offline, zodat je er ook niet kwijlend naar kan staren 😉 Van zodra een juweeltje opnieuw in voorraad is, komt het weer online!

De Wolfkat-jacht is geopend
12/09/2021

Na anderhalf jaar mogen we eindelijk weer! Wolfkat knipt het lintje van haar eerste marktje vandaag door in Vlierbeek. De volgende afspraak is op zondag 14 november op Camping Flamingo in Kessel-Lo! Mis het niet <3

Selected by Wolfkat
19/05/2021

*TIP* Vind je niet meteen je weg tussen de 250 juwelen met een rroaaaw? Neem dan eens een kijkje op de pagina Selected by Wolfkat. Hier heeft Wolfkat al haar stiekeme favorietjes verzameld 😉  Have fun!

Wolfkat-ambassadeur
02/04/2021

Ben je fan van Wolfkat? Hou je van free goodies? Wil je een lokaal merkje graag een duw in de rug geven? Word dan Wolfkat-ambassadeur. Stuur een mailtje naar ahoo@wolfkat.be waarin je kort vertelt wat je zo aanspreekt in Wolfkat. Vermeld ook je naam en je Instagram-pagina. Misschien tot snel!

Lockdowncadeautje
24/03/2021

Lockdowncadeautje (o., zelfst.nw): elkaar opbeuren met een kleine attentie. Nooit gedacht dat we dit in 2021 nog zouden schrijven, maar alla: wil jij ook die verdomde corona-afstand overbruggen? Geef je dierbaren een mooi juweeltje cadeau! Wolfkat schrijft jouw boodschap op een kaartje en bezorgt het mee aan de gelukkige.

Doe-het-zelf met Wolfkat
13/01/2021

*TIP* De staafjeskettingen van Wolfkat zijn te verkrijgen in heel wat kleuren, van Tiny-roze tot Curaçao-turquoise. Staat jouw favoriete kleurencombo er nog niet bij? Geen probleem, we stellen je zelfgekozen ketting gratis voor je samen. Laat gewoon een comment achter bij je bestelling.

Het kerst-pretpakket
04/12/2020

Op zoek naar een origineel cadeautje voor kerst? Vergeet de cadeaubon – zelf een juweeltje uitkiezen is zoveel persoonlijker. Bij elke bestelling ontvang je een kadoosje van Wolfkat! Met kerststicker, wenskaartje en snoepje. 🤶 En een mooi Wolfkat-juweel natuurlijk. Al vanaf 5 euro.

Spread the rroaaaw!
10/10/2020

Wil je Wolfkat promoten bij je vriendinnen, of – waarom niet – aan de kassa van je kapper? Vraag dan gratis visitekaartjes aan! Stuur een mailtje naar ahoo@wolfkat.be en ze komen naar je toe. #supportlocal

Wolfkat & Welpje
22/05/2020

Wolfkat bevalt in juni van een wolf, euh wolk van een baby! De webshop zal dus een tijdje gesloten zijn. Wil je nog een Wolfkat-juweeltje bestellen om je zomer mee op te fleuren? Plaats je bestelling dan tot en met zondag 31 mei op www.wolfkat.be.

Cadeautje op afstand <3
14/04/2020

We kunnen onze dierbaren nu al wekenlang niet meer ‘live’ zien. MOEILIJK! Maar de post overbrugt die afstand toch een beetje. Bezorg je geliefden een kleine attentie met een Wolfkat-juweeltje. Bij het afrekenen laat je een persoonlijke boodschap achter, en die schrijft Wolfkat dan op het begeleidende kaartje. Spread the love and the rroaaaw! 

Corona enzo …
13/04/2020

Juweeltje uitverkocht? En het volgende juweeltje ook al …? Wolfkat probeert haar voorraden zoveel mogelijk op peil te houden, maar een aantal producten kan ze momenteel niet ‘live’ gaan keuren en inkopen. Vooral bij de ringen en sommige She Wolf-kettingen zijn de voorraden eerder klein. Damn you, corona!

Habemus webshop!
13/04/2020

Yes, de langverwachte webshop van Wolfkat staat online! Bereid je voor op meer dan 200 oorbellen, kettingen en ringen met een rroaaaw. Stoer en stijlvol, strak en sierlijk. En alles aan kleine prijzen. Heb je vragen of suggesties, één adres: ahoo@wolfkat.be. Veel shopplezier!