Prikbord

Als Wolfkat op vakantie is en even geen pakjes kan leveren, lees je dat hier!
Ook voor andere nieuwtjes moet je op het prikbord zijn.

Spread the rroaaaw!
Wolfkat

Wolfkat & Welpje
22/05/2020

Wolfkat bevalt in juni van een wolf, euh wolk van een baby! De webshop zal dus een tijdje gesloten zijn. Wil je nog een Wolfkat-juweeltje bestellen om je zomer mee op te fleuren? Plaats je bestelling dan tot en met zondag 31 mei op www.wolfkat.be.

CADEAUTJE OP AFSTAND <3
14/04/2020

We kunnen onze dierbaren nu al wekenlang niet meer ‘live’ zien. MOEILIJK! Maar de post overbrugt die afstand toch een beetje. Bezorg je geliefden een kleine attentie met een Wolfkat-juweeltje. Bij het afrekenen laat je een persoonlijke boodschap achter, en die schrijft Wolfkat dan op het begeleidende kaartje. Spread the love and the rroaaaw! 

Corona ENZO …
13/04/2020

Juweeltje uitverkocht? En het volgende juweeltje ook al …? Wolfkat probeert haar voorraden zoveel mogelijk op peil te houden, maar een aantal producten kan ze momenteel niet ‘live’ gaan keuren en inkopen. Vooral bij de ringen en sommige She Wolf-kettingen zijn de voorraden eerder klein. Damn you, corona!

Habemus webshop!
13/04/2020

Yes, de langverwachte webshop van Wolfkat staat online! Bereid je voor op meer dan 200 oorbellen, kettingen en ringen met een rroaaaw. Stoer en stijlvol, strak en sierlijk. En alles aan kleine prijzen. Heb je vragen of suggesties, één adres: ahoo@wolfkat.be. Veel shopplezier!