Algemene voorwaarden

En nu serieus: de algemene voorwaarden! Wolfkat is namelijk geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Grapje, Wolfkat is echt wel poeslief. Maar: goede afspraken maken goede vrienden. Hieronder staan de voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij aankoop.

Algemene voorwaarden zijn niet verplicht voor een webshop, maar wel erg handig om alle wettelijke bepalingen netjes te verzamelen. We houden alleen niet zo van ellenlange pagina’s in veel te kleine lettertjes. Daar komen alleen Apple en Google mee weg. Daarom proberen we onze algemene voorwaarden zo begrijpelijk mogelijk te houden.

Zit je nog met een vraag, stuur dan gerust een mailtje naar ahoo@wolfkat.be.

 

Adres- en facturatiegegevens:
Wolfkat – Pleinstraat 99 – 3001 Heverlee (België)

Zaakvoerder:
Gerlinde De Bruycker (eenmanszaak)

BTW-nummer:
BE0568.652.305

Telefoon:
0478 82 49 61

E-mail:
ahoo@wolfkat.be

Website:
www.wolfkat.be

Zusje:
www.copykat.be

De naam en het logo van Wolfkat zijn beschermd door het intellectueel eigendomsrecht van het BOIP.

 

Bestelling, betaling en bezorging

* Om een Wolfkat-juweeltje aan te kopen, voeg je het product toe aan je winkelmandje. Vervolgens geef je je contact- en facturatiegegevens op en kies je de wijze van levering + betaalmethode. In de laatste stap aanvaard je onze algemene voorwaarden en bevestig je de bestelling met de knop ‘Bestelling plaatsen’. Je wordt doorverwezen naar de betaalprovider om de betaling af te ronden. Na al deze stappen is je aankoop definitief.

* Betalen kan met Bancontact of via de apps van Payconiq by Bancontact, Belfius en KBC, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling. De betaling gebeurt binnen de beveiligde omgeving van betaalprovider Sisow.

Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail met daarin een overzicht van je bestelling en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten.

Alle prijzen vermeld bij de juwelen zijn inclusief BTW (21%) en exclusief verzendkosten.

Als een juweeltje onverwacht niet voorradig is, nemen we contact op via e-mail en schrijven we het bedrag terug over. Of je kan even wachten tot het juweeltje weer in voorraad is.

* Wij doen beroep op de verzenddiensten van bpost. Je betaalt 2,9 euro verzendkost per bestelling. Bij een aankoop vanaf 25 euro is de verzending gratis. Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, werken we met non-prior briefpost.

Pakjes worden zo snel mogelijk verzonden vanuit Leuven, meestal één tot drie werkdagen na je aankoop. De wettelijke levertermijn bedraagt 30 kalenderdagen na bestelling. No worries, zo lang zal je niet hoeven te wachten. Als we niet op tijd kunnen leveren, bijvoorbeeld door ziekte of vakantie, kan je dit lezen op het prikbord van de website. Wolfkat is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes bij bpost.

Wolfkat levert voorlopig enkel binnen België.

 

Wettelijke garantie

De wettelijke garantie stelt dat het verkochte product in goede staat moet zijn. Wolfkat staat erop dat elk juweel in goede staat wordt verzonden. Vanaf dan is het aan de klant! Wolfkat is niet verantwoordelijk voor verlies van onderdelen of onzorgvuldig gebruik van de juwelen.

Enkele basistips. Gebruik de stopjes bij je oorbellen. Doe je ketting altijd voorzichtig om. Vermijd contact met water. Bewaar je juwelen op een donkere en droge plaats.

 

Herroepingsrecht

Niet helemaal tevreden met je aankoop op de webshop? Geen probleem. Je hebt 14 dagen tijd om je te bedenken zonder een reden op te geven.

Het volstaat om binnen deze termijn een e-mail te sturen naar ahoo@wolfkat.be. Vermeld daarin duidelijk je naam en om welk artikel het gaat. Een foto mag ook altijd. Bezorg ons het artikel vervolgens binnen de maand terug, de verzendkosten betaal je zelf. Zorg voor een degelijke verpakking (bubbeltjesenvelop) zodat het juweeltje zonder schade bij ons toekomt.

We storten het aankoopbedrag terug zodra we de retourartikelen weer in ons bezit hebben. De artikelen moeten in originele staat zijn: ongedragen en ongeschonden. Wolfkat heeft het recht om retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de juwelen reeds zijn gebruikt.

 

Ziezo, dit was het serieuze gedeelte. Nu komt de fun eraan. Veel plezier met je Wolfkat-juweeltje(s)!